Nesten

Lachlann

 

Lachlann heeft een aantal mooie nesten verwekt:

Anemone of Enchanted Garden (Duitsland)

 -Zaniri’s Cambie at Ravengold (Cambie), kennel AJ’s Huntingdogs (Duitsland)

– Merle my Melody of Golden Spirit (Duitsland)

– Gundog’s Choice Bravo (Flow ) (Nederland)

Yonick

 In mei 2013  heeft Yonick  Diamond June of Enchanted Garden gedekt bij Sandra Ziegler.

Het is een mooi nest geworden met werklustige pups, 5 teven en 2 reuen.

 

Op 6 april 2018 is het nest van YonickCopperlake Nova geboren: 6 prachtige reuen en 4 mooie teefjes, allemaal mooi donker en forse hondjes! 

Nova komt uit de Flying Kangaroo kennel van Josee en Cyriel Roelants uit België. De dekking heeft plaatsgevonden op 3 en 4 februari 2018. Het was een snelle en elegante dekking, zowel op zaterdag als op zondag.

De stamboom van Nova: klik hier

Rigby

In februari 2016 heeft Rigby  Pace (Soinneanta Golden Syrup) van de de Hollygreen kennel van Claudia en Niels Holl gedekt.

Hij is op 15 april 2016 vader geworden  van 9 mooie pups, 6 teven en 3 reuen!

De foto’s zijn van Claudia Holl

Harrison

Op 16 September 2019 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Flying Kangaroo Ona van Jef Cuylaerts geboren. Een mooi, donker en gezond nest! De 6 teefjes en 3 reutjes zijn alle vergeven.

Op zondag 4 oktober 2020 heeft Harrison (Happy Harrison of enchanted garden) Copperlake Nova gedekt. Nova komt uit de Flying Kangaroo kennel van Josee en Cyriel Roelants uit België. Het was een snelle en elegante dekking. Op 4 december zijn er 3 reutjes en 6 teefjes geboren, alle kerngezond. Moeder Nova doet het perfect. Alle pups zijn al vergeven.

Op 23 december 2020 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Flying Kangaroo Ona van Jef Cuylaerts geboren. Een herhaling van de dekking van vorig jaar. Weer zien we mooie, donkere en gezonde pups! De 4 teefjes en 4 reutjes hebben alle al een toekomstige eigenaar.

Op 22 maart 2021 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Cathy Passion of Gold van Willeke en Wim Buijze geboren. Cathy heeft nu 4 reutjes en 2 teefjes. Wim en Willeke houden zelf een teefje waar Wim mee gaat werken. De andere pups zijn al lang vergeven.

 

Op 11 augustus 2021 heeft Harrison Bright Jaz of Jeronimo’s Point gedekt.

Op de echo van 3 september zijn 10 pups in goede conditie te zien! Ze worden begin oktober 2021 verwacht.