Nesten

Lachlann

 

Lachlann heeft een aantal mooie nesten verwekt:

Anemone of Enchanted Garden (Duitsland)

 -Zaniri’s Cambie at Ravengold (Cambie), kennel AJ’s Huntingdogs (Duitsland)

– Merle my Melody of Golden Spirit (Duitsland)

– Gundog’s Choice Bravo (Flow ) (Nederland)

Rigby

In februari 2016 heeft Rigby  Pace (Soinneanta Golden Syrup) van de de Hollygreen kennel van Claudia en Niels Holl gedekt.

Hij is op 15 april 2016 vader geworden  van 9 mooie pups, 6 teven en 3 reuen!

De foto’s zijn van Claudia Holl

Yonick

 In mei 2013  heeft Yonick  Diamond June of Enchanted Garden gedekt bij Sandra Ziegler.

Het is een mooi nest geworden met werklustige pups, 5 teven en 2 reuen.

 

Op 6 april 2018 is het nest van YonickCopperlake Nova geboren: 6 prachtige reuen en 4 mooie teefjes, allemaal mooi donker en forse hondjes! 

Nova komt uit de Flying Kangaroo kennel van Josee en Cyriel Roelants uit België. De dekking heeft plaatsgevonden op 3 en 4 februari 2018. Het was een snelle en elegante dekking, zowel op zaterdag als op zondag.

De stamboom van Nova: klik hier

Harrison

– Op 16 September 2019 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Flying Kangaroo Ona van Jef Cuylaerts geboren. Een mooi, donker en gezond nest! De 6 teefjes en 3 reutjes zijn alle vergeven.


 

– Op zondag 4 oktober 2020 heeft Harrison (Happy Harrison of enchanted garden) Copperlake Nova gedekt. Nova komt uit de Flying Kangaroo kennel van Josee en Cyriel Roelants uit België. Het was een snelle en elegante dekking. Op 4 december zijn er 3 reutjes en 6 teefjes geboren, alle kerngezond. Moeder Nova doet het perfect. Alle pups zijn al vergeven.

undefined

 

– Op 23 december 2020 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Flying Kangaroo Ona van Jef Cuylaerts geboren. Een herhaling van de dekking van vorig jaar. Weer zien we mooie, donkere en gezonde pups! De 4 teefjes en 4 reutjes hebben alle al een toekomstige eigenaar.

undefined

 

– Op 22 maart 2021 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Cathy Passion of Gold van Willeke en Wim Buijze geboren. Cathy heeft nu 4 reutjes en 2 teefjes. Wim en Willeke houden zelf een teefje waar Wim mee gaat werken. De andere pups zijn al lang vergeven.

undefinedCathy met haar pups 2021. Foto van Marielle Vlaar, dank aan Willeke Buijze

 

– Op 3 oktober 2020 zijn Harrison en Bright Jaz of Jeronimo’s Point de trotse ouders geworden van 12 (!) pups: 7 reuen en 5 teven.

– Op 22 november 2021 is het nest van Happy Harrison of enchanted garden x Copperlake Ninja bij Nils de Peuter geboren. Er zijn 2 reutjes en 2 teefjes.

 

 

– Op maandag 7 februari 2022 heeft Harrison (Happy Harrison of enchanted garden) Copperlake Nova gedekt. Nova komt uit de Flying Kangaroo kennel van Josee en Cyriel Roelants uit België. Het was weer een voorspoedige dekking. Op 9 april 2022 zijn er 5 reutjes en 3 teefjes geboren.Moeder Nova doet het weer perfect. Alle pups zijn al vergeven. Voor meer foto’s en info zie hier.

 

– Op 23 februari 2022 heeft Happy Harrison of enchanted garden  Flying Kangaroo Ona van Jef Cuylaerts weer gedekt. Een herhaling van de dekking van vorig jaar wegens succes… Op 25 april zijn er 7 reutjes en 2 teefjes geboren in blakende gezondheid! Weer zijn het mooie, donkere pups.

 

Majka (Perro’s Brave Gift My Dog My Dream) van Yvonne Deurloo heeft op een nest van 9 pups ( 5 reuen en 4 teven) gekregen van onze Harrison (Happy Harrison of enchanted garden). Het zijn mooie en doortastende pups geworden. Alle pups hebben een eigenaar.

 

-Op 28 september 2023 is Jaz na een herhalingsdekking van de combinatie Harrison x Jaz (Bright Jaz of Jeronimo’s Point)  bevallen van 13( !) pups: ( 5 reuen en 8 teven). We dachten bij het vorige nest van 12 dat het niet meer pups konden worden….Weer een prachtig nest. Alle pups hebben een eigenaar.

 

-Op 22 maart 2024 is het nest van Harrison x Flying Kangaroo Sia geboren. Er zijn 4 teven en 4 reuen gezond ter wereld gekomen.

Alle pups zijn al vergeven.

Watson

– Op 8 en 9 september 2022) is Flying Kangaroo Sia gedekt door Watson.

Het was een mooie, elegante dekking met veel spel vooraf.

 

– Op 8 november 2022 is Watson vader geworden van 10 prachtige pups: 3 reutjes en 7 teefjes. Moeder Sia en pups maken het prima! (Vader Watson ook trouwens).


 

– Op 15 april 2023 is het nest van Watson x Copperlake Ruby van de Copperlake kennel van Nils de Peuter geboren. Tien prachtige pups in de mooie verdeling van 5 reuen en 5 teven!

Pups, moeder en eigenaren maken het prima!